6948888807 Εθνομαρτύρων Πόντου 79, Δράμα sergiadis.apo@gmail.com
hero image
 

Σεργιάδης Απόστολος
Κουφώματα Αλουμινίου - Γυψοσανίδες - Σιδηροκατασκευές -
Θερμοπροσόψεις - Ηλεκτρολογικά - Ανακαινίσεις - Δράμα


Η επιχείρησή μας “ΣΕΡΓΙΑΔΗΣ Α” η οποία εδρεύει στην πόλη της Δράμας και πιο συγκεκριμένα Εθνομαρτύρων Πόντου 79, δραστηριοποιείται από το 1998, στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, προσφέροντάς σας κατασκευές που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ και λειτουργικότητα.
 
Ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας, μας δίνει τη δυνατότητα ανάληψης διαφόρων έργων, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές, με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου.
 
Χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά υλικά, σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δίνουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις ακόμα και σε ειδικές κατασκευές.
 
Οι έμπειροι τεχνίτες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε έργο, φροντίζοντας να ικανοποιήσουν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Παραδίδουμε πάντα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε, σε τιμές ανταγωνιστικές και στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.