6948888807 Εθνομαρτύρων Πόντου 79, Δράμα sergiadis.apo@gmail.com
hero image
 
Κουφώματα Αλουμινίου


 

• Η επιχείρησή μας “ΣΕΡΓΙΑΔΗΣ Α” η οποία εδρεύει στην πόλη της Δράμας και δραστηριοποιείται από το 1998, στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, προσφέροντάς σας κατασκευές που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ και λειτουργικότητα. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας να σας παρέχει πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνεργασία με την εταιρεία Etem, αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές όπως: Κουφώματα Αλουμινίου (Ανοιγόμενα - Συρόμενα), Ρολά Αλουμινίου, Βιομηχανικά Ρολά, Θωρακισμένες Πόρτες, Σίτες (Κάθετες, Οριζόντιες, Σταθερές & Ανοιγόμενες), Κάγκελα, Γκαραζόπορτες

 

 

 

     
     
 
 
ES38


 

Στιβαρή και κομψή λύση συστημάτων αλουμινίου με ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο θερμομονωτικό σύστημα. Πάχος υάλωσης έως 28mm και δυνατότητα ολίσθησης έως 200kg ανά φύλλο. Μεγάλη ποικιλία τυπολογιών είναι διαθέσιμη, όπως συρόμενου με σίτα και παντζούρι.

 
     
     

 

 
E39


 

Ειδικά σχεδιασμένη λύση για άνοιγμα πολλαπλών φύλλων. Τα κομψά προφίλ αλουμινίου επίπεδου σχεδιασμού και τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο σύστημα.

Οι υαλοπίνακες πάχους έως 34mm προσφέρουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση.

 

 

 

     
     
 
 
E45


 

Βελτιστοποιημένος σχεδιασμός που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου. Οι διατομές ενισχύονται στα σημεία παραλαβής των φορτίων. Διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες. Επιλογές με επίπεδο και καμπύλο σχεδιασμό προσφέρονται στον καταναλωτή.

Δυνατότητα εφαρμογής αντιδιαρρηκτικού εξοπλισμού έως και κλάσης RC2. Υαλοπίνακες πάχους έως 40mm.

 
     
     

 

 
E50


 

Από τις πλέον εξελιγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις, η οποία συνδυάζει τόσο την τυπική λειτουργία συρόμενων, όσο και των κουφωμάτων με μηχανισμό ανύψωσης.

Το E50 θεωρείται από τους συνεργάτες της ETEM το κορυφαίο σύστημα στην κατηγορία του. Με μοναδικές δυνατότητες για μια τόσο κομψή λύση, επιτρέπει την ενσωμάτωση φύλλων βάρους έως 400kg, με αποτέλεσμα να προσφέρεται για ποικίλες εφαρμογές. Χάρη στην προσεκτικά σχεδιασμένη λύση «Hotel type», το E50 εξασφαλίζει πλούσιο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου, αλλά ταυτόχρονα και μείωση του κόστους υλικών της κατασκευής.

Η ιδέα ενός «ενιαίου πλαισίου περιμετρικά» εξασφαλίζει γρήγορη συναρμολόγηση και εύκολη τοποθέτηση. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης υαλοπινάκων έως και 34mm, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα παραλαβής μεγάλων φορτίων, επιτρέπει την εφαρμογή ειδικά σύνθετων δομών υάλωσης για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ηχομείωσης.

 

 

 

     
     
 
 
ES70


 

Το ES70 αποτελεί ένα κορυφαίο συρόμενο σύστημα με μηχανισμό ανύψωσης, ιδανικό για επάλληλα κουφώματα μεγάλων ανοιγμάτων, με υψηλές απαιτήσεις αισθητικής, λειτουργικότητας και θερμομόνωσης. Ως μια από τις πλέον ανεπτυγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις με μηχανισμό ανύψωσης, το ES70 θεωρείται από τους συνεργάτες μας ως το καλύτερο σύστημα στην κατηγορία του.

Το ES70 μπορεί να δεχτεί βάρος φύλλου έως 440 kg, καλύπτοντας μεγάλο εύρος ανοιγμάτων. Χάρη στην προσεκτικά σχεδιασμένη λύση “ανασυρόμενο με σταθερό” (Hotel type), το ES70 διασφαλίζει μέγιστο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου, καθώς και περιορισμό των απαιτούμενων υλικών.

Η ιδέα ενός "ενιαίου πλαισίου περιμετρικά” εξασφαλίζει γρήγορη κατασκευή και περιορισμό της φύρας. Το προϊόν διαθέτει λύσεις τόσο με χαμηλούς οδηγούς, όσο και με στενό γάντζο στο σημείο επαλληλίας. Η δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα μέγιστου πάχους 52mm σε συνδυασμό με την φέρουσα ικανότητα του συστήματος, επιτρέπουν την εφαρμογή τριπλών υαλοπινάκων, επεξεργασμένων ή και μεγάλου πάχους, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ασφάλειας, της ηχομόνωσης και της στεγάνωσης.

 
     
     

 

 
EW70


 

Το EW70 είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό ανοιγόμενο σύστημα για διπλή ή τριπλή υάλωση, προσφέροντας μια πολύ καλή αναλογία λειτουργικότητας-ποιότητας-επένδυσης.

Οι συνδυασμοί διατομών σέβονται τις σύγχρονες τάσεις επίπεδου σχεδιασμού, καθώς και τις απαιτήσεις για στιβαρές εφαρμογές. Το EW70 προσφέρει τη άνεση και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια με μια πλούσια ποικιλία επιλογών επιφανειακής επεξεργασίας.

 

 

 

     
     
 
 
Βιομηχανικά Ρολά


 

Κατάλληλο για γκαράζ αυτοκινήτων, καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους και κάθε χώρο που πρέπει να περιοριστεί και να ασφαλιστεί πλήρως.

 
     
     

 

 

 
Θωρακισμένες Πόρτες


 

Μπορείτε να συνδυάσετε προστασία και αισθητική με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Πάντα στις καλύτερες τιμές της  αγοράς, για επενδύσεις laminate, αλουμινίου, pvc.
Κάθε πόρτα ασφαλείας της εταιρείας μας είναι μοναδική! Σε μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων σε πόρτες. Μπορούμε να κατασκευάσουμε μοναδικές χειροποίητες πόρτες ασφαλείας!